Telefonisch advies

U heeft een woekerpolis en u heeft behoefte aan overleg met een professional.

Stichting ODIN merkt dat veel mensen het prettig vinden om telefonisch te kunnen overleggen over hun polis. Brieven, waardeoverzichten en procedures van verzekeraars zijn vaak moeilijk te doorgronden en dan is de analyse van een expert welkom.

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor een telefonisch advies met een professional van Stichting ODIN. U rekent af per minuut, waardoor uw kosten beperkt blijven.

Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging wanneer u wordt u gebeld. Na het adviesgesprek spreekt u af hoeveel minuten u heeft gebeld en ontvangt u daarvan weer een bevestiging. De kosten van het advies worden daarna automatisch bij u geïncasseerd.

De telefonische adviesdienst van Stichting ODIN kost € 1,95 per minuut, plus een vast startbedrag van € 5,00 voor administratie- en incassokosten. Alle bedragen zijn inclusief BTW.

Houdt u er s.v.p. rekening mee dat Stichting ODIN u wel kan adviseren over de algemene aanpak en mogelijkheden die u heeft, maar niet specifiek kan adviseren over nieuwe producten of aanbieders. Dat is het terrein van de onafhankelijke advieskantoren met een AFM licentie.

AANMELDINGSFORMULIER TELEFONISCH ADVIES
Ik wil graag telefonisch advies over mijn financiële product of situatie van een professional van Stichting ODIN. Nadat ik onderstaand formulier heb ingevuld, ontvang ik per e-mail een bevestiging van de telefonische afspraak. Ik kan een bestand uploaden van de stukken die ik wil bespreken.

Voornaam: *
Achternaam: *
Telefoonnummer(s): *
Geef hier s.v.p. aan op welke dagen en op welke tijdstippen u gebeld kunt worden: *