PORTEFEUILLE EN RENDEMENT

Mike Potter
is domeinhouder Portefeuille en Rendement bij ODIN. Met Mike Potter haal je meer rendement uit je portefeuille. Aankoop, verkoop en taxatie van assu- rantieportefeuilles is zijn specialiteit. Rendementsverbetering zijn passie. Meer dan wie ook gekwalificeerd. Beëdigd makelaar in assurantie- portefeuilles, beëdigd makelaar in assurantiën en bij de Federatie van Makelaars, Taxateur en Veilinghouders TMV aangesloten gecertificeerd RegisterMakelaar-Taxateur assurantieportefeuilles.
Ruim 35 jaar ervaring gecombineerd met analytisch vermogen, commerciële vaardigheden, financieel inzicht, uitgebreide marktkennis en de gave om te gaan met het spanningsveld tussen emotie en geld staat borg voor een gedegen visie op de markt.

De Passie van Mike
De portefeuille is het hart van je onderneming. Het bedrijfsmiddel waarmee je omzet maakt en geld verdient. Of het nu gaat om aankopen of verkopen, het gaat er om het maximum eruit te halen. Ook uit je dagelijkse bedrijfsvoering. Om de huidige slag te overleven is een volledige heroriëntatie van alle bedrijfsprocessen noodzakelijk. Ik geef je adviezen vanuit de praktijk en de ervaring van de assurantieadviseur waarmee je zelf jouw bedrijf succesvoller kunt maken. Altijd praktisch, in hoog tempo, zonder daarbij te vervallen in ingewikkelde theoretische verhandelingen. Door gedragverandering te bereiken stel ik je in staat om zelf de nodige stappen te zetten om te vernieuwen, te verbeteren en succesvol te zijn.

Mike en ODIN
Ik was direct enthousiast over het kennisplatform. Een platform dat drijft op kennis van praktijkexperts is vernieuwend, verrassend en tegelijkertijd ook heel logisch. Simpel en doeltreffend en dat spreekt mij aan. Dat is een club waar ik met plezier mijn bijdrage aan lever.