ABONNEMENTEN

Jeffrey Leichel
is domeinhouder Abonnementen bij ODIN. Jeffrey is medeoprichter en secretaris van Stichting ODIN. Met zijn eigen kantoor heeft hij inmiddels meer dan twee jaar ervaring met het werken met abonnementen en binnen ODIN is hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een software- module voor een modulair abonnementensysteem.

De Passie van Jeffrey

Het is mijn passie om MKB ondernemers te helpen tegen acceptabele kosten hun advies- en bedrijfsprocessen verder te verbeteren. Door vanuit een netwerk kennis en ervaring te delen, kun je de kosten daarvoor sterk beperken.

Jeffrey en ODIN
Abonnementen lijken een definitieve plek op te eisen in het beloningspalet van de financieel adviseur. Ik vind het erg leuk deze ontwikkelingen op de voet te volgen en belangrijke informatie te delen met de branche. Abonnementen prikkelen vooral ondernemers om op een nieuwe en frisse manier naar hun klantenservice en verdienmodellen te kijken.