ODIN, Onafhankelijk Denkers Intermediair Nederland
ODIN, Onafhankelijk Denkers Intermediair Nederland
Toegang tot kennisdomeinen
ODIN, Onafhankelijk Denkers Intermediair Nederland
ODIN, Onafhankelijk Denkers Intermediair Nederland

FINANCIAL LIFE PLANNING


Leon Brummelhuis    en
Ozewald Wanrooij    
zijn domeinhouder Financial Life Planning (FLP) bij ODIN. Leon en Ozewald zijn beiden vennoot van Neutralis, een kantoor dat al vanaf 2000 werkt op feebasis en is gespecialiseerd in financial life planning. Leon en Ozewald combineren het terrein van FLP met netto bemiddeling. Hierdoor ontstaat een adviesgebied dat de oude en nieuwe wereld perfect met elkaar verbindt.

De Passie van Leon en Ozewald
Leeft u het leven dat u graag wilt leven? Een vraag die wij onszelf en onze klanten voortdurend stellen. Mensen hierbij te helpen geeft bijzonder veel voldoening en maakt dat ons werk betekenis heeft. Iedereen streeft op zijn of haar eigen manier naar geluk en probeert hierbij lijden te voorkomen. Hierin kan de financial life planner van grote toegevoegde waarde zijn. Dit ervaren wij al jaren in onze praktijk. Wij dromen van een financiële dienstverlening waarbij de mens en diens wensen centraal staan. Financial Life Planning biedt hiervoor een interessante oplossing.

Leon en Ozewald en ODIN
Het ODIN-concept heeft zich laten inspireren door de Noorse god Odin welke staat voor kennis, wijsheid en strijdvaardigheid. Kennis gaat voor ons verder dan alleen financiële kennis. Om klanten echt van dienst te kunnen zijn zullen we de mens achter de klant moeten leren kennen. Wijsheid is voor ons de kunst om in alle levensomstandigheden juist te oordelen (of juist niet te oordelen) en te handelen. Tenslotte staat voor ons strijdvaardigheid voor het opkomen voor de belangen van de consument die toegang dient te houden tot goed financieel advies. Het ODIN-platform geeft hier invulling aan door kennis te delen en samen te bouwen aan een nieuwe financiële wereld.

Stichting OdinStichting Odin
ODIN, Onafhankelijk Denkers Intermediair Nederland
Stichting ODIN • Postbus 2081 • 7301 DB Apeldoorn • info@stichting-odin.nl
homecontactcopyrightdisclaimer