ODIN, Onafhankelijk Denkers Intermediair Nederland
ODIN, Onafhankelijk Denkers Intermediair Nederland
Toegang tot kennisdomeinen
ODIN, Onafhankelijk Denkers Intermediair Nederland
ODIN, Onafhankelijk Denkers Intermediair Nederland

Goed nieuws over uw woekerpolis met Integraal Ontwoekeren


In 2006 startte de woekerpolisaffaire, na een uitzending van het tv-programma TROS Radar. Banken en verzekeraars beloofden iedereen snel en goed te compenseren. Miljoenen polishouders hebben echter veel te weinig compensatie gekregen. En hebben ook nog geen voorstel hoe ze van die polis kunnen afkomen. Maar er is nu goed nieuws. Integraal Ontwoekeren van Stichting ODIN.

Integraal Ontwoekeren, verleden én toekomst


Een woekerpolis hoeft niet langer als een molensteen om uw nek te hangen. Er is namelijk veel meer tegen te doen dan u denkt. Stichting ODIN begeleidt u stap voor stap naar de voor u meest interessante oplossing. Daar hebben wij ons specialisme van gemaakt.

Het begint met een heldere diagnose: het Rapport Integraal Ontwoekeren©. Dit rapport wordt door onafhankelijke experts exclusief voor u gemaakt en kost € 87,50.  U en uw polis zijn voor ons een uniek dossier. 

Het rapport geeft aan welke claimmogelijkheden u heeft en ook of en hoe u uw woekerpolis naar de toekomst toe kunt verbeteren. Wij begeleiden u stap voor stap naar het maximale resultaat. 

Verbeteren naar de toekomst


Ook al hebben sommige verzekeraars u gerustgesteld dat de kosten in de producten zijn verlaagd. Vaak betaalt u nog veel te hoge kosten, vooral beleggingskosten. Met het Rapport Integraal Ontwoekeren© berekenen onafhankelijke experts hoeveel hoger uw opbrengst wordt als u die kosten er uit haalt. Dat levert vaak tot tienduizenden euro's extra vermogen op.

Stichting ODIN helpt u met het verbeteren van uw polis naar de toekomst. Door uw eigen financieel adviseur te ondersteunen in de verdere aanpak van uw woekerpolis, door een andere onafhankelijk financieel adviseur voor u te selecteren of met behulp van speciale software het helemaal zelfstandig te regelen.

Meer schade claimen


U heeft de compensatiebrief van verzekeraars misschien al ontvangen.
U krijgt een compensatie wegens te hoge kosten in de polis in het verleden. Het resultaat valt bijna altijd tegen. Een paar tientjes of zelfs helemaal niets. Inmiddels is duidelijk, dat die compensatieregelingen niet deugen. RTL Nieuws ontdekte dat u nog geen 10% krijgt van de schade waar u recht op heeft.

Stichting ODIN berekent voor u wat uw potentiële schade is. En helpt u verder met het claimen van die schade. Klik in het linker menu op "De procedure" om te lezen hoe wij dat voor u aanpakken.

Kom nu in actie


Stichting ODIN helpt u graag en heeft al vele honderden andere consumenten geholpen. U moet dan wel de eerste stap zetten door via ons aanmeldingsformulier een Rapport Integraal Ontwoekeren© aan te vragen.

Wacht niet te lang en voorkom dat u straks te weinig pensioen heeft en/of een te hoge hypotheek.

 

Stichting OdinStichting OdinStichting OdinStichting OdinStichting Odin
ODIN, Onafhankelijk Denkers Intermediair Nederland
Stichting ODIN • Postbus 2081 • 7301 DB Apeldoorn • info@stichting-odin.nl
homecontactcopyrightdisclaimer